Over ons

home   >   over-ons  

Spirit4you

Spirit4you valt onder de inhoudelijke verantwoordelijkheid van het VO Platform: de bestuurders van de vo-scholen, ROC Mondriaan en De Haagse Hogeschool. Vanuit dit platform is Lucas Onderwijs portefeuillehouder van Spirit4you.

Het programmamanagement bestaat uit: Joyce Nihof (vo-mbo), Mascha Westgeest en Liesbeth van der Meer (havo-mbo-hbo) en Chalini Doekhi (programma-medewerker). Zij zijn verantwoordelijk voor de voortgang van het programma, verzorgen de communicatie rond activiteiten en rapporteren aan de klankbordgroep en het bestuurlijk platform.

De klankbordgroep van Spirit4you ondersteunt het programmamanagement en wordt gevormd door vertegenwoordigers vanuit de scholen in de regio Haaglanden voor praktijkonderwijs/vso/vmbo beroepsgericht/vmbo TL, havo, mbo en hbo.

Financiering

Spirit4you wordt voornamelijk gesubsidieerd door de gemeente Den Haag, regiogemeenten dragen ook een gedeelte bij. Scholen dragen bij aan producten en activiteiten van Spirit4you door inzet van personeel te leveren.

Filmpje over Spirit4you

Benieuwd wat Spirit4you te bieden heeft rond de overstappen vo-mbo, havo-hbo en mbo-hbo? Bekijk dan hieronder het filmpje.