Voor decanen, mentoren, studie- en stagebegeleiders en andere onderwijsprofessionals, organiseert Spirit4you professionaliserings- en netwerbijeenkomsten over thema's rondom LOB, de overstap, aansluiting onderwijsmarkt, nieuwe opleidingen, ontwikkelingen in het onderwijs, stages, betrokkenheid van ouders etc.

LOB-netwerk vmbo

Het LOB-netwerk vindt 5 keer per jaar plaats, op donderdagochtend op wisselende locaties. In dit netwerk treffen decanen en LOB-coördinatoren van het vmbo, de voorlichters en loopbaanadviseurs van het mbo. Er wordt informatie gedeeld over o.a. nieuwe opleidingen, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, (regionale) onderwijsontwikkelingen en begeleiding van leerlingen in de overstap naar het mbo. De betrokken onderwijsprofessionals worden per mail uitgenodigd en geïnformeerd. 

Data LOB-netwerk vmbo 2019-2020
12 september 2019, 14 november 2019, 9 januari 2020, 5 maart 2020 en 16 april 2020

Professionaliseringsbijeenkomsten

Verdiepende bijeenkomsten voor onderwijsprofessionals over verschillende thema's. Thema en locatie worden vooraf gecommuniceerd via de website en mail.

Data professionaliseringsbijeenkomsten 2019-2020
7 november 2019, 12 maart 2020 en 18 juni 2020.

Symposium havo/mbo/hbo

Symposia

In het kader van een betere doorstroom naar het hbo en een betere start en verblijf op het hbo organiseert Spirit4you in het studiejaar 2019/2020 een drietal symposia. Elk met een ander thema, allen gebaseerd op de versterking naar/op het hbo. De symposia zijn bestemd voor collega's in het vo, mbo en hbo en overige geïnteresseerden.

Data van de symposia zijn:
Donderdag 14 oktober 2019: Coaching en Begeleiding naar/op het hbo
Donderdag 19 maart 2020: Loopbaanoriëntatie en hbo-vaardigheden naar/op het hbo
Donderdag 4 juni 2020: Gelijke kansen naar/op het hbo

Onze thema's

Vestibulum sodales gravida finibus. In ac metus quam. Nullam consectetur rutrum nibh, non rhoncus purus lacinia sed. Maecenas vitae nisi in risus sollicitudin feugiat vel finibus tellus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras ultrices pharetra est ut gravida. Sed vitae lorem ac nisi faucibus placerat. Cras vel dignissim libero. Pellentesque eget congue nulla. Nunc eu risus pellentesque, vulputate lorem sit amet, fringilla ante. Sed ante ligula, molestie et libero et, viverra faucibus justo. Aliquam et gravida arcu.

Loopbaanorientatie
Lees meer
Verbetering aansluiting
Lees meer
Professionalisering en netwerken
Lees meer
Masterclasses en workshops