Voor decanen, mentoren, studie- en stagebegeleiders en andere onderwijsprofessionals, organiseert Spirit4you professionaliserings- en netwerbijeenkomsten over thema's rondom LOB, de overstap, aansluiting onderwijsmarkt, nieuwe opleidingen, ontwikkelingen in het onderwijs, stages, betrokkenheid van ouders etc.

LOB-netwerk vmbo

Het LOB-netwerk vindt 5 keer per jaar plaats, op donderdagochtend op wisselende locaties. In dit netwerk treffen decanen en LOB-coördinatoren van het vmbo, de voorlichters en loopbaanadviseurs van het mbo. Er wordt informatie gedeeld over o.a. nieuwe opleidingen, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, (regionale) onderwijsontwikkelingen en begeleiding van leerlingen in de overstap naar het mbo. De betrokken onderwijsprofessionals worden per mail uitgenodigd en geïnformeerd. 

Data LOB-netwerk vmbo 2020-2021
10 september 2020, 12 november 2020, 7 januari 2021, 4 maart 2021 en 15 april 2021

Professionaliseringsbijeenkomsten

Verdiepende bijeenkomsten voor onderwijsprofessionals over verschillende thema's. Thema en locatie worden vooraf gecommuniceerd via de website en mail.

Data professionaliseringsbijeenkomsten 2020-2021
19 november 2020, 18 maart 2021 en 24 juni 2021.

Symposium havo/mbo/hbo

Symposia

In het kader van een betere doorstroom naar het hbo en een betere start en verblijf op het hbo organiseert Spirit4you in het studiejaar 2020/2021 een drietal symposia. Elk met een ander thema, allen gebaseerd op de versterking naar/op het hbo. De symposia zijn bestemd voor collega's in het vo, mbo en hbo en overige geïnteresseerden.

Data van de symposia volgen.
 

Onze thema's

Vestibulum sodales gravida finibus. In ac metus quam. Nullam consectetur rutrum nibh, non rhoncus purus lacinia sed. Maecenas vitae nisi in risus sollicitudin feugiat vel finibus tellus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras ultrices pharetra est ut gravida. Sed vitae lorem ac nisi faucibus placerat. Cras vel dignissim libero. Pellentesque eget congue nulla. Nunc eu risus pellentesque, vulputate lorem sit amet, fringilla ante. Sed ante ligula, molestie et libero et, viverra faucibus justo. Aliquam et gravida arcu.

Loopbaanorientatie
Lees meer
Verbetering aansluiting
Lees meer
Professionalisering en netwerken
Lees meer
Masterclasses, trainingen en workshops

In het schooljaar 2020-2021 worden o.a. de volgende Masterclasses, trainingen en workshops aangeboden:

  • Trainingen van prof. dr. Marinka Kuijpers;
  • Workshops "Teken je ontwikkelgesprek", voor het visueel ondersteunen van loopbaangesprekken met leerlingen.