Inleiding

Om een succesvolle doorstroom naar het hbo te realiseren, is het van belang dat onderwijsprofessionals met elkaar op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het onderwijs en regelmatig afstemmen over activiteiten en aanpak, We organiseren daarom door het jaar heen verschillende ontmoetingen; workshops, inspiratiesessies, informatieve bijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten. 

Bijeenkomsten onderwijsprofessionals

3 keer per jaar organiseren we op de donderdagochtend een online bijeenkomst over kansrijke hbo-sectoren voor onderwijsprofessionals havo en hbo.

Data 2022/2023:

Donderdag 3, 10 en 17 november van 10.00 - 11.00 uur 

Bijeenkomsten onderwijsprofessionals
Directeurenbijeenkomst

Op 9 november 2021 organiseren we een bijeenkomst voor besturen en management van havo, mbo en hbo in de regio Haaglanden. Tijdens een inspirerend,informatief en interactief samenzijn is er ruimte voor netwerken, uitwisseling over ontwikkelingen aangaande de succesvolle doorstroom naar het hbo en de aanpak op het hbo, in relatie met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en samenwerking binnen de regio.

Aanmelden voor het festival kan hier. 

Directeurenbijeenkomst

Onze thema's

Vestibulum sodales gravida finibus. In ac metus quam. Nullam consectetur rutrum nibh, non rhoncus purus lacinia sed. Maecenas vitae nisi in risus sollicitudin feugiat vel finibus tellus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras ultrices pharetra est ut gravida. Sed vitae lorem ac nisi faucibus placerat. Cras vel dignissim libero. Pellentesque eget congue nulla. Nunc eu risus pellentesque, vulputate lorem sit amet, fringilla ante. Sed ante ligula, molestie et libero et, viverra faucibus justo. Aliquam et gravida arcu.

Loopbaanorientatie
Lees meer
Verbetering aansluiting
Lees meer
Professionalisering en netwerken
Lees meer
Netwerk havo-hbo

Drie keer per jaar organiseren we op de donderdagmiddag het havo-mbo-hbo newerk. Dit netwerk is bestemd voor decanen/mentoren/teamleiders havo, mbo en docenten/betrokkenen hbo. Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte voor uitwisseling, leren van elkaar, het bespreken van gezamenlijke initiatieven en activiteiten en het versterken van de contacten tussen havo, mbo en hbo.

Data 2022/2023:

Donderdag 20 oktober 2022, 15.00 - 16.00/16.30 uur 

Donderdag 16 februari 2023, 15.00 - 16.00/16.30 uur 

Donderdag 13 april 2023, 15.00 - 16.00/16.30 uur