Dag van de Haagse Hospitality
04/04/2024

Dag van de Haagse Hospitality

Leerlingen maken tijdens de Hospitality dag een toer door het centrum van Den Haag om kennis te maken met de gastvrije sector en om te ontdekken wat het werken in de sector inhoudt

Donderdag 10 oktober 2024 vindt de dag van de Haagse Hospitality plaats. Een unieke kans om jouw vmbo- en/of havo leerlingen die interesse hebben in een baan en/of opleiding (BOL of BBL) in de Hospitality sector te enthousiasmeren. Denk hierbij aan horeca (restaurants, cafés, hotels, discotheken, clubs, etc.), bakkerij en (dag)recreatie.

Kennis maken met sector
De leerlingen maken tijdens de Hospitality dag een toer door het centrum van Den Haag om kennis te maken met de gastvrije sector en om te ontdekken wat het werken in de sector inhoudt. Ze bezoeken diverse inspirerende plekken waar ze een kijkje in de keuken en achter de schermen nemen en professionals uit het vak ontmoeten voor een meet & greet. Op deze manier ontdekken de leerlingen wat ze van de sector vinden, of ze er blij van worden en of ze een toekomstige carrière in de Hospitality sector wensen.

Voorbereiding
Een dergelijke activiteit wordt écht zinvol als leerlingen dit bezoek goed voorbereiden. Voorbereiding maakt nieuwsgierig, wekt interesse, focust de aandacht en maakt doelgericht. Na aanmelding ontvang je dan ook een lesbrief met toolkit, die je handvatten geeft om een of meerdere lessen hiervoor in te richten.

Klik hier voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden.