Nieuwsbrief Spirit4you vo-mbo

oktober 2021

Nieuwe mbo-gids, lesbrief en open dagen poster

Afgelopen week is de nieuwe mbo-gids Wegwijs in het mbo 2022 en de open dagen poster 2021-2022 op alle scholen geleverd. Bij de mbo-gids hoort een lesbrief met korte opdrachten. De mbo-gids en de lesbrief zijn hier te vinden. Ook staat de open dagen poster 2021-2022 online.

Aanmelden voor het Student Skills Team

Ook dit jaar hebben we weer een club met enthousiaste studenten in het Student Skills Team! Het team bestaat uit studenten van de opleiding HRM van de Haagse Hogeschool, met een mbo-achtergrond, die aan de slag gaan met vmbo-leerlingen die de overstap naar het mbo gaan maken. De studenten kunnen ook op ouderavonden ingezet worden om ouders te informeren en mee te nemen in de wereld van het mbo. We hebben verschillende activiteiten waarvoor de studenten ingezet kunnen worden. Wilt u uw school hiervoor aanmelden? Dat kan hier.

Webinar Management Drives 14 oktober 2021

Ervaar hoe het inzicht in drijfveren helpt bij het aansluiten bij de belevingswereld van jongeren én hun docenten en begeleiders. Tijdens dit webinar worden de deelnemers meegenomen in het gedachtegoed van Management Drives, de wereld van drijfveren, en krijgen ze inzicht in wat jongeren beweegt en motiveert en wat zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen.
 
Aanmelden voor het webinar op donderdag 14 oktober van 9.30 uur tot 10.30 uur kan hier.

VOROC informatiemiddag 28 oktober 2021

Voordat de leerlingen in VOROC gevolgd kunnen worden in hun traject van aanmelding, intake en plaatsing op een mbo-opleiding, stellen wij u graag op de hoogte van een aantal belangrijke data en feiten rond VOROC in schooljaar 2021-2022.

De informatiemiddag op donderdag 28 oktober is bestemd voor onderwijsprofessionals die met VOROC werken, zoals decanen, mentoren en zorgcoördinatoren. Deze bijeenkomst is online van 14.30 tot 16.00 uur.

U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.

Afmelden nieuwsbrief

Spirit4you.nl | © Spirit4you 2020