Nieuwsbrief Spirit4you vo-mbo

maart 2021

LOB-netwerk 15 april 2021

Meld je hier aan voor het LOB-netwerk voor vmbo-decanen in de regio Haaglanden op 15 april 2021 van 10.00 - 11.30 uur. Na aanmelding ontvang je een Teams-link om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

Webinar Nieuwe Leerweg 14 april

Op woensdag 14 april van 15.00 tot 16.00 uur geeft projectleider Susan van de Heuvel van het ministerie van OCW een webinar over de Nieuwe Leerweg met daarin de laatste stand van zaken. Aanmelden kan hier.

Workshops Teken een ontwikkelgesprek 22 april en 11 mei

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om te weten wat er echt speelt bij een leerling. Ook om hem/haar bewust na te laten denken over de toekomst met de daarbij behorende keuzes. Welkom bij de workshop Teken je ontwikkelgesprek 2.0! De kern is: hoe kan je gebruik maken van tekenen om meer informatie te krijgen en te geven aan jongeren. Ben jij een onderwijsprofessional in de regio Haaglanden en wil je ontdekken hoe je gesprekken visueel kan ondersteunen? Meld je hier aan voor de online workshop op donderdag 22 april of 11 mei van 09:00 tot 11:30 uur. Wees er snel bij, per datum zijn 15 plekken beschikbaar.

Flyer Naar het mbo!

Voor vmbo-leerlingen die naar het mbo gaan, maar zich nog moeten aanmelden: Spirit4you heeft een handig overzicht gemaakt met de belangrijkste informatie over aanmelding en plaatsing bij 4 mbo-instellingen in de regio Haaglanden.

Sterker naar het mbo

Sterker naar het mbo! Voor leerlingen die de overstap naar het mbo gaan maken: aan de hand van 16 opdrachtkaarten leren ze zichzelf beter kennen en krijgen ze inzicht in de vaardigheden die nodig zijn op het mbo.

Afmelden nieuwsbrief

Spirit4you.nl | © Spirit4you 2020