Nieuwsbrief Spirit4you vo-mbo

april 2020

De Bekijk Je Toekomst Nu beurs 2020 voor vmbo-leerlingen

 

LOB vraag-maar-raak sessies

Om scholen en LOB-professionals juist nu ondersteuning te bieden, organiseert de Loopbaangroep de komende weken kosteloos online LOB vraag-maar-raak sessies. Iedereen is welkom en aanhaken is slechts een kwestie van een druk op de knop. Hier vindt u meer informatie.

 

Jaarrapportage 2019 vo-mbo

In deze rapportage over het jaar 2019 wordt ingegaan op de belangrijkste activiteiten en producten van Spirit4you, gericht op loopbaanoriëntatie en -begeleiding en de overstap vo-mbo. Er is een overzicht van aantallen, tevredenheid en bijzonderheden per activiteit opgenomen, alsook een schema van deelname aan activiteiten van Spirit4you per school.

VOROC nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over VOROC, inclusief de meeste recente eindrapportage. Vragen die betrekking hebben tot de applicatie VOROC kunt u per e-mail stellen via servicedesk@voroc.nl. U kunt op werkdagen tussen 09.00 - 16.30 uur ook bellen naar de Servicedesk VOROC op telefoonnummer 070-3156351.

Naslagwerk professionaliseringsmiddag 12 maart 2020

Op donderdag 12 maart organiseerde Spirit4you samen met ROC Mondriaan op de locatie Koningin Marialaan een gevarieerde professionaliseringsmiddag voor onderwijsprofessionals uit het vo en mbo. Er werd een interactief en informatief programma aangeboden, waarin de deelnemers van alles te weten zijn gekomen over mbo-opleidingen, inclusief een rondleiding op de school voor Toerisme en Recreatie. Hier vindt u het naslagwerk met alle presentaties die zijn gegeven.

Afmelden nieuwsbrief

Spirit4you.nl | © Spirit4you 2020